Over ons

Wij helpen organisaties te innoveren in energie en duurzaamheid

Met een jong team van denkers, doeners, dromers en beslissers creëren wij bij Aurum Europe sinds 2011 oplossingen voor de meest uiteenlopende uitdagingen in de energiemarkt.

Onze onafhankelijk positie in de markt maakt het mogelijk om via verschillende klanten grote groepen consumenten te bereiken en energie verspilling te voorkomen.

We zijn eenvoudig georganiseerd, houden de lijntjes kort en tijdens de dagelijkse lunch worden ervaringen gedeeld en besluiten genomen. Surfen, kiten, fietsen, zeilen en reizen zijn hobby’s waar we het graag over hebben en als het weer toelaat gaan we regelmatig samen wakeboarden op de nabijgelegen Loosdrechtse Plassen.

Wij werken om een waardevolle impact te leveren op de energietransitie die in volle gang is.

Onze kernwaarden

Je kunt alleen weloverwogen beslissingen nemen als je toegang hebt tot de juiste onderliggende data. Daarom zijn wij van mening dat de juiste beslissingen alleen kunnen worden genomen op basis van onafhankelijke realtime gegevens.

Onafhankelijk

Wij zijn onafhankelijk en geven onafhankelijke data. Onafhankelijk van energiemeter of -leverancier: we hebben altijd een manier om data te verzamelen.

Eenvoud

Wij zijn onafhankelijk en geven onafhankelijke data. Onafhankelijk van energiemeter of -leverancier: we hebben altijd een manier om data te verzamelen.

Verbinding

We kunnen koppelen aan meerdere merken en oplossingen en kunnen ons aanpassen om deze verbinding te laten werken.

Empowerment

Wij helpen onze klanten en partijen om uiteindelijk de beste beslissingen te nemen met behulp van de informatie die wij hen aanleveren.